RELASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Amióta tudok magamról, a vékony és kihulló szempilláim mindig is idegesítettek. Azon csodálkoztam, hogy miért van az összes barátnőmnek szép szempillája és nekem nincs. Soha sem tudtam helyesen használni a szempillaspirált, mert borzasztóan kinéznek és miközben a sminket távolítom el, a szempillák túl sokat hullnak ki. Azt gondoltam, ha elkezdem használni a Realash szempillanövesztő szérumot, a helyzet megváltozik. És majdnem egy sikeres próba volt. Majdnem, mert mielőtt a szempillák hosszabbak, sűrűbbek és sötétebbek lettek volna, már elfogyott a szempillanövesztő szérum. Mint látható, a 3 ml kozmetikum egyszerűen nem elég egy teljes kúra elvégzéséhez. Végülis abban a pillanatban megvoltam győződve arról, hogy már nincs hasznom a Realash szempillanövesztő szérumból. Azonban egy idő után, amikor a kezelés véget ért, egy kis változást vettem észre a szempillák megjelenésében. Meglepetésemre, a szempillák most erősebbek, fényesebbek és tápláltabbak voltak. Legalábbis ezt az előnyt biztosítja a szempillanövesztő szérum.

Használat:
Minden este felvittem a Realash szempillanövesztő szérumot a felső és alsó szempilla bázisára. Előtte letisztítottam a sminket és szinte minden alkalommal féltem, hogy nem lenne mit ápolni, mert a szempilláim nagy része kihullott. Három négy hónap múlva, a szempillák maximalizálták erejüket és ez volt minden. Hogy megmagyarázzam, a szempillák ápolásának folyamata megállt. Nem regenerálódtak és nem is hosszabbodtak. A Realash szempillanövesztő szérum használata egyszerű volt, mert csak egy vonalat kellett megrajzolni, mint a szemceruza esetében.

A kezelés során nem merültek fel irritációk. Mind a szemhéjak és a szem jól reagált az új termékre.

Átfogó értékelés:
A Realash szempillanövesztő szérum ára meglehetősen magas. A csomag egy egyszerű kartondobozban van, noha az üveg műanyagból készült. Valószínűleg, az emberek, akik nem szembesülnek hasonló szempilla problémával az enyémhez hasonlóan, számukra tovább is előnyös lenne a Realash szempillanövesztő szérum. Mindazonáltal be kell ismernem, hogy a termék nem érte el azokat a hatásokat, amelyekre számítottam. Nem hosszabbodott meg, nem sűrűsödött be és nem is lettek sötétebbek, ahogyan reméltem. Mégis örülök, hogy a kezelés során a szempilláim már nem hullottak ki smink letisztítása során. Mégsem nézek ki jól a szempillaspirállal a szempilláimon, bár elégedett vagyok, hogy erősebbek és egészségesebbek.

RELASH Szempilla növesztő szérum
7.8 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat