RELASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Amióta tudok magamról, a vékony és kihulló szempilláim mindig is idegesítettek. Azon csodálkoztam, hogy miért van az összes barátnőmnek szép szempillája és nekem nincs. Soha sem tudtam helyesen használni a szempillaspirált, mert borzasztóan kinéznek és miközben a sminket távolítom el, a szempillák túl sokat hullnak ki. Azt gondoltam, ha elkezdem használni a Realash szempillanövesztő szérumot, a helyzet megváltozik. És majdnem egy sikeres próba volt. Majdnem, mert mielőtt a szempillák hosszabbak, sűrűbbek és sötétebbek lettek volna, már elfogyott a szempillanövesztő szérum. Mint látható, a 3 ml kozmetikum egyszerűen nem elég egy teljes kúra elvégzéséhez. Végülis abban a pillanatban megvoltam győződve arról, hogy már nincs hasznom a Realash szempillanövesztő szérumból. Azonban egy idő után, amikor a kezelés véget ért, egy kis változást vettem észre a szempillák megjelenésében. Meglepetésemre, a szempillák most erősebbek, fényesebbek és tápláltabbak voltak. Legalábbis ezt az előnyt biztosítja a szempillanövesztő szérum.

Használat:
Minden este felvittem a Realash szempillanövesztő szérumot a felső és alsó szempilla bázisára. Előtte letisztítottam a sminket és szinte minden alkalommal féltem, hogy nem lenne mit ápolni, mert a szempilláim nagy része kihullott. Három négy hónap múlva, a szempillák maximalizálták erejüket és ez volt minden. Hogy megmagyarázzam, a szempillák ápolásának folyamata megállt. Nem regenerálódtak és nem is hosszabbodtak. A Realash szempillanövesztő szérum használata egyszerű volt, mert csak egy vonalat kellett megrajzolni, mint a szemceruza esetében.

Realash INCI:
Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

A kezelés során nem merültek fel irritációk. Mind a szemhéjak és a szem jól reagált az új termékre.

Átfogó értékelés:
A Realash szempillanövesztő szérum ára meglehetősen magas. A csomag egy egyszerű kartondobozban van, noha az üveg műanyagból készült. Valószínűleg, az emberek, akik nem szembesülnek hasonló szempilla problémával az enyémhez hasonlóan, számukra tovább is előnyös lenne a Realash szempillanövesztő szérum. Mindazonáltal be kell ismernem, hogy a termék nem érte el azokat a hatásokat, amelyekre számítottam. Nem hosszabbodott meg, nem sűrűsödött be és nem is lettek sötétebbek, ahogyan reméltem. Mégis örülök, hogy a kezelés során a szempilláim már nem hullottak ki smink letisztítása során. Mégsem nézek ki jól a szempillaspirállal a szempilláimon, bár elégedett vagyok, hogy erősebbek és egészségesebbek.

RELASH Szempilla növesztő szérum
7.8 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat