LILASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
A szempilláim nem csak rövidek, hanem vékonyak és világosak. Azt hiszem tönkre tettem őket a többszörös szempillaspirál réteggel és, hogy erős smink tisztítót használtam. Hevesen dörzsöltem a szempilláim, mert nem volt időm leszedni őket, ahogyan kellett volna. Azt reméltem, hogy meghosszabbítom a Lilash szempillanövesztő szérum segítségével. Hogy őszinte legyek, reméltem is valamilyen sűrűség javulás együtt a regenerálással és erősítésével. Annak ellenére, hogy rendszeresen alkalmaztam a Lilash szempillanövesztő szérumot a hatások alig voltak láthatóak. A szempilláim nem lettek hosszabbak, sűrűbbek sem vastagabbak. A szín is ugyanaz maradt. Egyedül a szempillák általános regenerálása és a hidratálás javult. Mint látható, ez a szempillanövesztő szérum nem azoknak való, akik hosszabb szempillákat szeretnének.

Használat:

A Lilash szempillanövesztő szérum nagyobb változatát kaptam, ezért tartott a kezelés több, mint hat hónapig. Minden este, lefekvés előtt használtam. A Lilash szempillanövesztő szérumot úgy kell használni, mint a szemceruzát. Úgy hallottam, hogy azt javasolják, mossuk meg a kezünket, alkalmazzunk tonert és tisztítsuk le a sminket, mielőtt a szempillanövesztő szérumot használnánk. Amennyire emlékszem, csak a kezelés kezdetén éreztem bizsergést, de az gyorsan eltűnt és már nem merült fel. Egyebet nem mondhatok a Lilash szempillanövesztő szérum által okozta allergiás reakciókról. Annak ellenére, hogy tudtam, hogy egyes embereknek elszíneződött a szemhéjuk a szempillanövesztő szérum miatt, én nem tapasztaltak ehhez hasonlót. Véleményem szerint, azon embereket, akiknek érzékeny a szeme, a Lilash szempillanövesztő szérum jobban irritálhatja, int engem.

Azt is olvastam, hogy a szoptató nők, terhes nők és a fiatalkorúaknak nem tanácsos használni a Lilash szépségápolást.

Átfogó értékelés:
5,91 ml – ez a nagyobb kapacitású Lilash szempillanövesztő szérum. Amúgy mi értelme ilyen furcsa méretű terméket gyártani? Ugyanez vonatkozik a kisebb változatú szempillanövesztő szérumra – 2,95 ml. Nem csak a kozmetikumból hiányzik néhány milliliter, hanem az ára is borsos! Kétlem, hogy jelentősen hatékonyabb a szempillanövesztő szérum. Egyrészt azért, mert nem működik hatékonyan, a Lilash ráadásul nem hosszabbítja, és nem vastagítja a szempillákat. Csak a regenerálásra és táplálásra fokuszál. Másodszor, irritálhat és akár rosszabb mellékhatásokat is okozhat, amit az én esetem bizonyítja. Ezen okból, az allergiás személyek, hadd fogalmazzak így, hogy veszélyben lehetnek. Harmadszor a Lilash szempillanövesztő szérumból hiányzik ez a néhány milliliter, amivel a kezelést be lehetne fejezni.

LILASH Szempilla növesztő szérum
5.3 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat