NEULASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Nem voltam elégedett a szempillák megjelenésével a Neulash kezelést megelőzően. Már annyi különböző kozmetikumot kipróbáltam, ami sajnos nem hozott jelentős javulást. Elveszett a remény, és arra gondoltam, hogy kis esélye volt, hogy a szempillák szebbek legyenek. Azonban kerestem a csodát és rábukkantam a Neulash-ra. Alapvetően azt vártam el, hogy a szempillanövesztő szérum sötétebbé, sűrűbbé és hosszabbá teszi a szempilláim. Abban az időben, a szempilláim meglehetősen erősek és jól tápláltak voltak, ezért nem figyeltem az ilyen szempontokra a termék esetében. Amikor a kezelés véget ért, szempilla állapota javult. Sajnos nem vettem észre semmilyen sötétítést. Enyhe szempilla hosszabbítás és sűrűsége javulás volt, de csak két hónappal később.

Használat:
A Neulash szempillanövesztő szérumot minden este használni kell, lefekvés előtt. Nyílván előtte letisztítottam a sminket annak érdekében, hogy az összes Neulash összetételét képező anyag behatoljon a tüszőbe. Alapvetően csak egy vékony vonalat kell rajzolni a kozmetikummal a felső szempilla bázison, és ez minden. Neulash gyorsan felszívódik, nem fut le a szemre és nem irritálja a szemhéjamat. A mellékhatást egy sötét vonal formájában tapasztaltam. Egy kettős hatású folyadékkal távolítottam el ezt a vonalat. De ezzel a szemhéj bőröm csak szárazabb lett. Visszatérve az Neulash által előállított eredményekre, az első változásokat körülbelül egy hónap használat után vettem észre.

A szempillák erősebbek, újjáépültek és simábbak. Sőt, hosszabbak és sűrűbbek.

Átfogó értékelés:
A Neulash-t megrendelheted 3,2 ml szempillanövesztő szérummal vagy 6 ml-ben. Az első üveg fedi a négy hónapos kezelést, míg a nagyobb üveg körülbelül nyolc hónapot tart ki. Mindkét változat rendkívül drága. Általánosságban elmondható, hogy a Neulash jól működik. Elégedett vagyok a szempilla ellátásával és a szempilla hosszabbításával, bár sokat kellett várni. Véleményem szerint az emberek, akiknek rendkívül érzékeny a szemhéjbőre háziorvostól kell tanácsot kérniük, hogy alkalmazzák e a kezelést vagy sem. Náluk nagyobb következmények is előfordulhatnak, mint pl. a szemhéjak elszíneződése.

NEULASH Szempilla növesztő szérum
4.1 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat