RAPIDLASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Be kell vallanom, hogy a szempilláim meglehetősen gyengék. Állapotuk akkor romlott meg, amikor műszempillákat viseltem. Ezt követően, a természetes szempilláim nagy mennyiségben estek ki. Én a ragasztót okolom. Amikor végre megszabadultam a műszempilláktól, kétségeim voltak, hogy újra bespirálozhatom-e vagy sem. Attól tartottam, hogy a szempillaspirál romolhat a szempilla állapotán és annak eltávolításától még jobban gyenge lenne. Szerencsére rábukkantam erre a lehetőségre, hogy kipróbáljam a Realash szempillanövesztő szérumot, mert reményt adott a szempillák újraépítésére. Igazából észrevettem, hogy a szempillák regenerálódtak, de sajnos egy millimétert sem nőttek. Kedvező, hogy már nem hullnak ki, mint korábban. Gond nélkül bespirálozhatom a szempillákat és le is törölhetem.

Használat:
Nem találtam nehéznek a Rapidlash szempillanövesztő szérum alkalmazását. Ugye csak egy vonalat kell rajzolni a szemhéjon, azon a helyen, ahonnan a szempillák kinőnek. Természetesen előtte le kell tisztítani a szemhéjbőrt a szempillaspiráltól vagy szemhéjfestéktől. Nyílván a kezelés elején nagyon óvatosan vittem fel a szempillákra nehogy mechanikai sérülés következzen be. A teljes kezelés időtartama körülbelül hat hónap. Ezen időszak alatt nem éreztem semmi irritálót vagy fájdalmasat. De ez jó, mert rendkívül érzékeny a bőröm a szem körül.

Akár egyes színek és kozmetikumok hajlamosak allergiás reakciókat okozni.

Átfogó értékelés:
A Rapidlash nem 100% -ban hatékony szempillanövesztő szérum, mert csak regenerálja és erősíti a szempillákat. Így működik, mert a termék több természetes anyagból tevődik össze, mint a tökmag kivonat, aminosavak, glicerin, allantois, biotin és a pantenol. Azt is olvastam, hogy a Rapidlash nem tartalmaz illatanyagokat vagy parabéneket, ami elég fontos információ az allergiás betegek számára, vagy azoknak, akiknek érzékeny a szeme. Ráadásul én ilyen fajta ember vagyok. Örülök, hogy ugyanígy működik a szemöldökön. Mégis az ár segített dönteni, hogy ne vásároljam meg ezt a terméket. Számomra nincs értelme csupán regenerálására, sérült vagy meggyengült szempillák ápolására rendelt terméket. Ha a Rapidlash szempillanövesztő szérum meg tudná duplázni a hosszúságot és a szempilla sűrűségét, akkor valószínűleg használnám.

RAPIDLASH Szempilla növesztő szérum
6.5 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat