LATISSE Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Mielőtt a Latisse-t használtam volna a szempilláim vékonyak, gyengés és rövidek voltak. Hajlamosak voltak kihullani a smink letisztítása után és szemdörzsölés után. Már semmi sem maradt, ami segíthetett volna rajtam. Még a vastagító és hosszabbító tulajdonságokkal rendelkező szempillaspirál sem segített rajtam. Szerencsére lehetőségem nyílt kipróbálni a Latisse-t. Két hónappal s kezelés után jelentős változást észleltem mindkét szempilla állapotán és megjelenésén. Sokkal hosszabbak, vastagabbak és erősebbek lettek. A szempillák már nem hullottak ki, és azt mondhatom, hogy sokkal jobban rögzültek a szemhéjhoz. Kár, hogy az örömöm nem tartott sokáig.

Néhány hét után, a Latisse már nem működött és a szempillák a kezelés előtti állapotot nyerték vissza.

Használat:
Latisse csomag mellé 60 egyszer használatos applikátor jár. Ezek kefék kissé szélesek és meglehetősen kemény szőrű. Véleményem szerint használhatod a szemceruzád ecsetét is, amikor elfogy az, amit mellékeltek. Ha végül eldöntötted, hogy melyik applikátort használod, akkor tegyél egy csepp szempillanövesztő szérumot az ecsetre. Ezután vigyed fel az ecsettel a felső szemhéj alapjára. Alvás közben, a Latisse lefolyik az alsó szempillára és táplálja.

Átfogó értékelés:
Latisse igazán jól működik, de csak akkor, amikor a szemhéjon alkalmazzák. Tisztázni kell, hogy a kezelés végeztével a hatások hamar eltűnnek. A leginkább zavaró volt az irritáció. Tény, hogy ez annyira nem zavart, de azt hiszem, hogy azok, akik valamilyen bőrbetegségben vagy szem rendellenességben szenvednek, problémába ütközhetnek. A Lattise kezelés során megjelent irritációk: törött hajszálerek, kis szemhéj elszíneződés és a bőr kiszáradása. Sőt, a szemek egy kicsit elvörösödtek és kiszáradtak. Hozzá kell tennem, hogy a Latisse drága és nehezen elérhető.

LATISSE Szempilla növesztő szérum
4.7 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat