Hogyan kell első randis sminket csinálni?

Természetesen, minden lány gyönyörűen szeretne kinézni az első randin. Azonban a siker kulcsát nem csak garantálja a tökéletes frizura vagy a drága ruha. Természetesen smink is ugyanilyen fontos. Hogyan kell egy tökéletes első randis sminket csinálni?

Előkészületek.

Alapvetően kezdjen el készülődni két órával a randi előtt. Annak érdekében, hogy az első randi végleges sminkje szép legyen, célszerű elvégezni arcradírt, majd maszkot használni és hidratáló krémet. Minél simább a bőr, annál könnyebb egyenletesen felvinni a sminket. Ismét, mivel minden szépítő kezelés meglehetősen időigényes, maradjon egy kis ideje, nehogy lekésse a randit. Például megigazíthatja a haját, miközben a maszk vagy a krém felszívódik.

Arc smink.

Kezdje el a smink alapozóval. Vegye figyelembe a helyet, ahová meghívták és a hely fényét (természetes mesterséges). Tisztázni kell, hogyha a randi étteremben lesz, akkor a sminket mesterséges fény alatt készítse el, és hogy ha a randi a szabadban lesz, akkor sminkeljen az ablak közelében. Fedjen be minden bőrhibát korrektorral, mint például a szem alatti sötét karikákat, pattanásokat, mitesszereket és a hegeket. Tegyen egy tónussal világosabb kozmetikumot, mint a smink alapozó és keverje el őket. Ugyanazt a korrektort használhatja arcának formálásához. Tegyen az állára, az orrára, a felső ajakra és a szemei közé. Rögzítse a kozmetikumot egy matt púderre, mivel a smink nem futhat le az arcára a randi alatt. Hangsúlyozza ki az arccsontot és a homlok tetejét egy bronzosítóval. Ezután vegye elő a kiemelőt és jelölje meg az orra hegyét, és homlokcsontot. Nyilván, alkalmazzon arcpirosítót az arcán.

Szem és az ajak smink.

Rajzolja meg a szemöldökét, majd töltse ki egy szemceruzával vagy szemárnyalattal. Egy világos korrektort használjon a szemöldöke felett és alatt és a keverje be alaposan. A szem smink esetében, kenje be a smink alapozóval megegyező árnyalatú szemhéjfestékkel, mert az is úgy működik, mint egy szemhéjfesték alapozójának alternatívája. Most nyissa ki a szemhéjfesték palettát, és tegyen egy kis világos rózsaszín árnyalatot az ecsetre. Vigye fel a felső és az alsó szemhéjra és kenje el a szeme körüli ráncain. Keressen egy szürke, sötét rózsaszín vagy sötétlila szemceruzát és rajzolja körül a szemhéjat. Ezeket is picit elkenheti felfelé. Javítsa meg a vonalakat egy fekete szemceruzával. Tegyen világos szemhéjfestéket a szem belső sarkába, ami sugárzó megjelenést nyújt és ugyanakkor a szeme optikailag nagyobb lesz. Spirálozza be a szempillákat. Végül fesse ki a száját egy világos rózsaszín rúzzsal és egy átlátszó szájfénnyel.