Nyáron végezhető szépítő kezelések

Törött hajszálerek eltávolítása.

A szomorú igazság az, hogy az emberek, akiknek érzékeny a bőre, különösen hajlamosak a törött hajszálerek kialakulásra. Ezek a véredények falainak kinyúlásával jönnek létre, magas vagy alacsony hőmérséklet hatására. Ezeket a bőrhibákat rosacea pattanások kísérhetik. Alapvetően ezeket a magas sarkú cipő viselése, a mozgásszegény életmód és hormonális vagy vérkeringési rendellenességek okozzák.

A nyár a legjobb idő, amikor helyrehozható az összes törött hajszálér. Ha az úgynevezett seprűvénák kissé észrevehetőek, keressen fel egy kozmetikust, hogy vérerek összehúzódásának és megerősítő kezelését végezze el. Azonban a forró napokon, kerülje el a lézer vagy IPL (intenzív pulzáló fény) terápiát. A kozmetikus lehámlasztja a bőrt, majd ezt követően egy nyugtató kozmetikumot használ érzékeny és pattanásos bőr típusra. Ugyanakkor javasolt, hogy óvja bőrét egy fényvédő krémmel a terápiák között.

Mezoterápia a száraz bőrre.

Bőrünk igényli a hidratálást a nyaralás előtt, valamint a nyár végén. Az egyik a mágikus gyógymód, a hidratáló mezoterápia. Tűkkel behatol az arc és más testrészek alá és hidratáló anyagokat közvetít a bőr alá. Sőt, a mezoterápiát bőrfeszesítő kezelések, ráncok, striák és cellulitisz eltávolítása során, valamint a kopaszság első jeleinek megszüntetése során is használják. Abban az esetben, ha egy személy túlzott hajhullásban szenved, a mezoterápia gyógyírként működhet. A bőr alá kerülő anyagok általában hialuronsav, koffein, növényi és ásványi kivonatok vagy aminosav zsírégető tulajdonságokkal. A kezelés időtartama körülbelül egy óra. Nyilván, ez attól függ, hogy melyik testrészt szeretnénk javítani.

Bőr töltőanyagok alkalmazása.

Alakítás és az arc hidratálása nem invazív módszerekkel egy jó módja a nyári bőrápolásnak. Ezek a kezelések megtöltik a bőrt hialuronsavval, amit krémek, szérumok és más kozmetikumok tartalmaznak. A termékek módszeres alkalmazásával a bőrt fiatalos lesz, a ráncok kisimulnak, védenek a naptól vagy a hidegben, valamint lassítják az öregedési folyamatokat. Ne felejtse el, hogy az invazív módszereket kerülje el nyáron, mint amilyen a Botox injekció. Minél több ideig van az anyag kitéve a napnak, annál kevésbé lesz hatékony.