Gyszerű és gyors frizura tippek tippek – lépésről lépésre.

Halszálka Fonás – alternatív változat.

Úgy tekintik, hogy alapvetően nagyon nehéz sikeresen és hatékonyan elkészíteni a halszálka fonat frizurát. Alapvetően gondot okoz kiválasztani a hajcsíkokat és a megfelelő helyre fonni. Szerencsére, a hajszál fonat frizurának van egy alternatívája, ami nem olyan bonyolult, mint az eredeti.

Válasszon egyetlen hajcsíkot haj a füle fölött és csavarja befelé. Vegyen egy apró és átlátszó hajgumit és kösse hátra a feszítést. Most, látni fogja a helyet a lekötött haj és a fej között. Tedd a lekötött hajat a helyre fentről lefelé. Most vegyen egy másik hajcsíkot, csavarja be és kösse be az előzőleg lekötött haj mögé. Húzza át a megkötött hajat a két megkötött hajcsík közötti helyen keresztül. Ismételje meg a lépéseket, amíg össze nem köti az összes haját. A végén, óvatosan húzzon ki néhány kisebb csíkot, ahhoz, hogy a halszálka fonat nagyobb és teltebb legyen.

Konty – copf.

Fésülje ki a haját alaposan és kösse össze a feje tetején, mintha copfot készítene. Azonban, mielőtt utoljára áthúzná haját a gumin keresztül, álljon meg valahol a közepén. Más szavakkal, egy kontyot csináljon. Most vegye el a fennmaradt hajat, ami kilóg a gumiból és tekerje körbe, oly módon, hogy befedje a gumit. Hajtűvel rögzítse a haját. Az utolsó lépésbe, fújjon hajlakkot a konty fölött.

A középétől.

Ez egy rendkívül kislányos és ugyanakkor elegáns frizura. Megszépíti az arcát és a vállára esik. Ennek következtében ez a frizura munkába és iskolába is alkalmas. Hogyan kell megcsinálni? Vegyen két hajcsíkot (a füle felett) és csavarja egybe. Ismételje meg hasonlóképpen a feje másik oldalán. Kösse össze a csíkokat egy csomóba és tűzze fel hajtűkkel. Vigyázz a feje mögötti hajára. Minden elválás látható, ezért pontosan fésülje ki ezt a részét. Ha van frufruja, hagyja lazán. Picit begöndörítheti a haját, ami nincsen bekötve.

Fonat a fej egyik oldalán.

Alaposan fésülje ki a haját, majd tegye a frufruja irányába hajló oldalra. Ossza el haját három egyenlő részre és fonja be. Vegye a külső hajcsíkot és a belső és a második külső hajcsík közé. Ismételje meg a lépéseket a második külső hajcsíkkal. Kösse be a fonatot egy színes gumival vagy szalaggal.

Fejpánt frizura.

Tegyen a fejére egy fejpántot egy gumival. Húzza meg a haját finoman felfelé azért, hogy elkerülje a lapos frizurát. Ezután vegyen egy csíkot a füle fölött és fedje be a hajpánt részét, úgy, hogy körül tekeri a csíkot. Aztán, vegyen egy másik hajcsíkot és ismételje meg az eljárást, amíg a fejpántot teljesen el nem rejti. Rögzítse frizuráját egy hajtűvel. Célszerű színes haj dekorációt feltenni.