NANOLASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Mielőtt elkezdtem használni a Nanolash-t, a szempilláim meglehetősen rövidek és világosak voltak. Hogy őszinte legyek, meglehetősen gyérek is voltak. Általánosságban elmondható, hogy egyáltalán nem voltam elégedett a megjelenésükkel. A smink eltávolítása során vagy a szemem dörzsölése után kihullottak. Nagyon frusztráló volt. Azonban, a több napos Nanolash alkalmazás után, kis javításokat vettem észre és a szempilla megerősödött, valamint egy kicsit sötétebb, vastagabb és nehezebb lett. Egy hónapon belül körülbelül 5 mm-rel lettek hosszabbak, és majdnem feketék lettek. Azt is elismerem, hogy a szempillák szebbek, egészségesebbek és erősebbek lettek. Észrevettem, hogy ragyognak és a bőr a szem körül és a szemhéjak, hidratáltabbak. Sőt, a kezelés végén, a szempillák hosszabbak és a sűrűség is olyannyira javultak, hogy már feleslegesnek találtam a szempillaspirált.

A legjobb viszont az, hogy a szemhéjon újonnan nőtt szempillák vannak.

Használat:
A teljes kezelés hossza több mint hat hónap. Szerencsére, a termék kapacitása, amely 3 ml, elegendő a teljes kezelés elvégzéséhez. Nyilvánvaló, a Nanolash szempillanövesztő szérum korábban kezdett működni. Két hét elteltével az első hatások könnyen észrevehetőek és két hónap után hosszabb és vastagabb szempillák uralták a szemhéjakat. A szempillanövesztő szérumot lefekvéskor alkalmaztam a smink eltávolítása után. Ha hagytam volna némi smink maradványt, a szempillanövesztő szérum nem szívódna fel olyan gyorsan és hatása nem lenne olyan lenyűgöző, mint ahogyan azt szerettem volna. A Nanolash-hez egy ecsetet kell használni, amivel szétosztható a kozmetikum a szempilla során. Az egész kezelés során nem tapasztaltam szúró, viszkető érzést, fájdalmat és nem vettem észre semmilyen bőrpírt. Ennek következtében, megtudom erősíteni a gyártó állítását, hogy Nanolash teljesen biztonságos kozmetikum. Azt hiszem, javasolhatom azoknak is, akiknek érzékeny a szemhéj bőre. Az egyetlen ellenjavallata, amiről tudok: terhesség, szoptatás és kiskorúság.

Átfogó értékelés:
Nanolash a leghatékonyabb szempillanövesztő szérum, amit valaha is alkalmaztam. Nagyon jól és gyorsan működik, valamint az alkalmazása egyszerű. Az ár nem túl alacsony, sem túl magas, pontosan megfelelő áron van egy szempillanövesztő szérumhoz képest. A csomag légmentesen le van zárva és a kozmetikumot tartalmazó üveg is be van biztosítva. Ha valaki többet szeretne megtudni a Nanolash-ról, egy szórólapot talál a dobozban. Alaposan el kell olvasni, nem csak átfutni a szemével. Teljesen ajánlom a Nanolash-t! És az utolsó dolog, amit meg kell osztanom, hogy az új szempillák, amelyek a kezelés során nőttek ki, egyenlő hosszúak a többivel.

NANOLASH Szempilla növesztő szérum
A honlap: www.nanolash.hu
9 Összesített pontszám
Szoba 1

A honlap: www.nanolash.hu

Adja hozzá saját felülvizsgálat
Szerkesztő választása