FEG Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Én még sosem használtam szempillanövesztő szérumot, ezért lettem nagyon kíváncsi, hogy vajon hogyan működik ez a termék. Azzal sem foglalkoztam, hogy hogyan néz ki a szempillám. Csak szempillaspirált használtam és levettem a réteget alvás előtt. Amikor észrevettem, hogy néhány szempilla kiesett, teljesen normálisnak tartottam. Amikor “szempilla hosszabbítás” – ról hallottam, olyankor csak a műszempilla jutott eszembe, mint csík vagy egyenkénti műszempilla. De visszatérve a FEG szempillanövesztő szérumra. A kezelés elején jónak ígérkezett, mert a szempillák növekedésnek indultak és egyre sűrűbbek lettek. Mégis, néhány hónap után, úgy tűnt, hogy a fejlődés megállt, és a szempillanövesztő szérum csak hidratálta a szempillákat. Nagy meglepetésemre, a szemhéjak bepirultak.

Használat:
A FEG szempillanövesztő szérumot körülbelül négy hónapig használtam. A tartály 3 ml terméket tartalmaz, tehát feltételezem, meghosszabbíthatom a kezelést, ha szeretném. Azonban rendkívül lassan és nem olyan hatékonyan működik, mint kellene. Úgy érzem, a szempilláim csak egy kicsit hosszabbak és vastagabbak. Egyéb FEG szempillanövesztő szérum pozitív oldalát is próbálom felidézni, de semmi sem jut eszembe. Szerencsére a felviteléhez nem kapcsolódik semmilyen nehézség, mert már mindenféle ecset használatában tapasztalt vagyok. Mindössze egy vonalat kell húzni az ecsettel a felső és az alsó szempilla bázison. Az egyetlen dolog, ami igazán megterhelő volt, az a piros szemhéj. Nyílván követtem a szórólapon bemutatott utasítást, abbahagytam a kezelést és a bőrpír eltűnt. Utána újra használhattam a FEG-t. Sajnos, a piros foltok a szemhéjon újra megjelentek. Négy hónap után, abba kellett hagynom a kezelést, ezúttal végleg.

Nem használtam újra a FEG szempillanövesztő szérumot, így nem tudom, hogy a kozmetikum hogyan működik.

Átfogó értékelés:
A FEG szempillanövesztő szérum túl költséges, legalábbis nekem. Én már találkoztam néhány olcsóbb termék változattal, de egyesek azt mondják, hogy ezek a hamisítványok. Úgy vélem, a nőknek óvatosnak kell lenniük, mert ez a fajta termék képes ingerelni. Azt hiszem, az embereknek, akiknek érzékeny a bőr a szeme körül, vagy allergiásak valamire jobban hajlamosak kényelmetlenséget tapasztalni. Lehet, hogy akár bőrbetegséget is okozhat, ki tudja. Nem vagyok biztos, hogy a szempillanövesztő szérum mindenkit irritál, de számomra elég kényes kérdés. Azt is hozzá kell tennem, hogy négy havi FEG szempillanövesztő szérum kezelés után a szempillák nem lettek hosszabbak, mint ahogyan én szerettem volna, és alapvetően, nem vettem észre semmilyen javulást az állapotukon.

FEG Szempilla növesztő szérum
7 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat