LONG 4 LASHES Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
A Long 4 Lashes használata előtt, a szempillák meglehetősen rövidek, sűrűk és sötétek voltak. Ezért örültem annak, hogy hosszabbak lesznek. A több hónapos Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum alkalmazását követően, igen, a szempilláim hosszabbak lettek, mégis, nem volt látványos eredmény, legalábbis amennyire én elvártam volna. A hosszabbítás ellenére, azt gondolom, hogy a szempillák nem hosszabbodtak meg még a szempillák felével sem. Azonban, a kezelés végéig a szempillák növekedése nem hagyott alább. Sajnos, nem tudok sokat mondani a sűrűség és intenzitás javulásáról, mert mindig azt hittem, hogy a szempilláim meglehetősen sűrűk. Ugyanez vonatkozik a sötétedésre. Ezért nehéz ezeket a szempontokat megtárgyalni a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum tekintetében.

Használat:
Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum kezelés időtartama körülbelül öt és fél vagy hat hónap. Talán ennél kicsit hosszabb, nagyon nehéz megbecsülni az időt, amit a kezelésre szenteltem. Biztos vagyok a termék kapacitásában. Annak ellenére, hogy le van írva, hogy a palack 3 ml kozmetikumot tartalmaz, a palack sokkal kevesebb tartalmaz. Általában a Long 4 Lashes este alkalmazandó, miután eltávolítottam a sminket, és mielőtt feltettem volna a kozmetikumot, amit minden nap használok. Használni kell az applikátort, amely ecset formáját ölti fel. Tehát használni kell, hogy rajzolj egy vonalat a felső szemhéj szempilla bázisán. Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum alvás közben eléri az alsó szempilla bázist. Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogyan működik. Az eredmények talán egy hónappal az első alkalmazás után érjük el. A végleges eredmények sokkal később láthatók, körülbelül négy hónappal később. Egyszer, egy kis mennyiségű kozmetikum a szemembe került. Ha azonnal nem öblítem ki, biztosan éreztem volna az irritációt és a szúró érzést.

Úgy érzem, hogy az emberek, akiknek érzékeny a szemhéja vagy a szeme óvatosan kell alkalmazni a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérum vagy akár egyáltalán ne is használják.

Átfogó értékelés:
A Long 4 Lashes talán besorolható a “hatékony szempillanövesztő szérum ” kategóriába vagy talán nem. Nehéz megállapítanom, mert a szempilla nem lett jelentősen hosszabb. Különben is, nyílván nem volt kellemes, amikor irritálta a szemem és azt akartam, hogy minél gyorsabban elmúljon. Összefoglalva, nincs tapasztalatom a Long 4 Lashes szempillanövesztő szérummal. Sajnos, nem felel meg az elvárásaimnak.

LONG 4 LASHES Szempilla növesztő szérum
4.5 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat