REVITALASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Először is, be kell ismernem, nem annyira örültem a szempillaápolásnak. Lényegében nem tudtam, hogy én is hatással lehetek a szempilláim megjelenésének javításában és, hogy ez lehetséges. Hogy őszinte legyek, nem foglalkoztam a szempilláimmal. Csak miután megkaptam a RevitaLash szempillanövesztő szérumot, rájöttem, hogy nem is olyan rossz ötlet, mivel a szempillanövesztő szérum igazán hasznos lehet. És pontosan ez történt, a szempilláim határozottan tápláltabbak, szebbek, erősebbek és egészségesebbek lettek. Továbbá azt is észrevettem, hogy hosszabbak. Amint befejeztem a kezelést, elkezdtem vigyázni a szempillákra és a szemhéjakra. Most már aloe gélt és krémet használok minden este.

Használat:
Bár a RevitaLash szempilla kezelés félévig tart, észrevettem, hogy a szempillák sokkal korábban nőnek és regenerálódnak. Be kell vallanom, sokszor odafigyeltem, hogy hogyan változik a szempillák állapota. Az első két-három hónapban a megjelenésük és az állapotuk olyan szinten megváltozott, hogy nem hiszem, hogy oly hamar lemondok erről a fajta szempilla ellátásról. Talán egy nap, más módszert találok a szempilláim további ápolásáért. A RevitaLash szempillanövesztő szérum határozottan meghosszabbította és intenzitást adott a szempilláimnak. Sőt ez a kozmetikum olyan szinten megerősítette és regenerálta a szempilláim, hogy kevésbé hullanak ki smink letisztítása során. Továbbá, nem tapasztaltam semmilyen jelentősebb nehézséget a készítmény alkalmazása során. Egyszerűen, a RevitaLash szempillanövesztő szérum mellé jár egy ecset, ami egyszerű és gyors. Az ecsetnek meg kell érintenie minden szemhéj élét, azon a helyen, ahol a szempilla találkozik a szemhéjjal. Azonban, ahogy a kezelés napjai teltek egy kis bizsergést éreztem a szemhéjamon és akkor vettem észre, hogy vörös foltok jelentek meg a szemem körül. Azt hiszem, a szempillanövesztő szérum volt felelős az akkori mellékhatásokért. Egy bizonyos időre abba kellett hagynom a kezelést. Szerencsére a kellemetlenség hamar elhalványult, és visszatérhettem a kezelésre.

Ezt követően, nem tapasztaltam semmilyen irritációt.

Átfogó értékelés:
RevitaLash szempillanövesztő szérum túl sokba kerül. Ezért úgy döntöttem, hogy egyéb szempilla és bőr körüli ápolást próbálok ki. Sőt, a kezdeti kényelmetlenségek ellenére, szabadon használható a kozmetikum, mert meglehetősen gyorsan elmúlik az irritáció és nincs jele. Ugyanakkor, véleményem szerint, a szempillanövesztő szérum azért irritálhatta a szemhéjam, mert a szempilláim valóban gyengék voltak. Más körülmények között hogyan működne, egyszerűen nem tudom.

REVITALASH Szempilla növesztő szérum
8.5 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat