REVITALASH Szempilla növesztő szérum

A szempillák előtte és utána:
Először is, be kell ismernem, nem annyira örültem a szempillaápolásnak. Lényegében nem tudtam, hogy én is hatással lehetek a szempilláim megjelenésének javításában és, hogy ez lehetséges. Hogy őszinte legyek, nem foglalkoztam a szempilláimmal. Csak miután megkaptam a RevitaLash szempillanövesztő szérumot, rájöttem, hogy nem is olyan rossz ötlet, mivel a szempillanövesztő szérum igazán hasznos lehet. És pontosan ez történt, a szempilláim határozottan tápláltabbak, szebbek, erősebbek és egészségesebbek lettek. Továbbá azt is észrevettem, hogy hosszabbak. Amint befejeztem a kezelést, elkezdtem vigyázni a szempillákra és a szemhéjakra. Most már aloe gélt és krémet használok minden este.

Használat:
Bár a RevitaLash szempilla kezelés félévig tart, észrevettem, hogy a szempillák sokkal korábban nőnek és regenerálódnak. Be kell vallanom, sokszor odafigyeltem, hogy hogyan változik a szempillák állapota. Az első két-három hónapban a megjelenésük és az állapotuk olyan szinten megváltozott, hogy nem hiszem, hogy oly hamar lemondok erről a fajta szempilla ellátásról. Talán egy nap, más módszert találok a szempilláim további ápolásáért. A RevitaLash szempillanövesztő szérum határozottan meghosszabbította és intenzitást adott a szempilláimnak. Sőt ez a kozmetikum olyan szinten megerősítette és regenerálta a szempilláim, hogy kevésbé hullanak ki smink letisztítása során. Továbbá, nem tapasztaltam semmilyen jelentősebb nehézséget a készítmény alkalmazása során. Egyszerűen, a RevitaLash szempillanövesztő szérum mellé jár egy ecset, ami egyszerű és gyors. Az ecsetnek meg kell érintenie minden szemhéj élét, azon a helyen, ahol a szempilla találkozik a szemhéjjal. Azonban, ahogy a kezelés napjai teltek egy kis bizsergést éreztem a szemhéjamon és akkor vettem észre, hogy vörös foltok jelentek meg a szemem körül. Azt hiszem, a szempillanövesztő szérum volt felelős az akkori mellékhatásokért. Egy bizonyos időre abba kellett hagynom a kezelést. Szerencsére a kellemetlenség hamar elhalványult, és visszatérhettem a kezelésre.

Ezt követően, nem tapasztaltam semmilyen irritációt.

Revitalash INCI:
Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Átfogó értékelés:
RevitaLash szempillanövesztő szérum túl sokba kerül. Ezért úgy döntöttem, hogy egyéb szempilla és bőr körüli ápolást próbálok ki. Sőt, a kezdeti kényelmetlenségek ellenére, szabadon használható a kozmetikum, mert meglehetősen gyorsan elmúlik az irritáció és nincs jele. Ugyanakkor, véleményem szerint, a szempillanövesztő szérum azért irritálhatta a szemhéjam, mert a szempilláim valóban gyengék voltak. Más körülmények között hogyan működne, egyszerűen nem tudom.

REVITALASH Szempilla növesztő szérum
8.5 Összesített pontszám

Adja hozzá saját felülvizsgálat